Over Metodiq

Gevestigd in Rotterdam, Barendrecht, Naaldwijk en Wateringse Veld

Praktijk voor fysiotherapie


Metodiq is dé fysiotherapiepraktijk bij u in de buurt. Met vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Naaldwijk en Den Haag staat ons enthousiaste team voor u klaar om u te begeleiden bij het herstel van uw klachten aan het bewegingsapparaat.

 

Onze vestigingen

 

Metodiq Rotterdam-Zuid

(nieuwe lokatie open v.a. zomer 2021)

Huisregels

U behoort op tijd te zijn voor uw behandelingen.
Mocht u verhinderd zijn dan dient u dit 24 uur van te voren te melden, anders zijn wij genoodzaakt deze behandeling in rekening te brengen.
Legitimatie en verzekeringsbewijs zijn verplicht.
Denk aan uw en onze hygiëne.
In de oefenzaal is het niet toegestaan uw buitenschoenen aan te houden.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Klachtenregeling: wij nemen deel aan de klachtenregeling van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Indien u klachten heeft vinden wij het prettig dat u deze eerst bij ons kenbaar maakt zodat wij hier een oplossing voor kunnen vinden.

Fantastisch! Mijn klachten/blessures worden keer op keer weer verholpen.

Review op Facebook

Na de tweede behandeling al ben ik verlost van mijn klacht. Super leuke vriendelijke mensen die verstand van hun zaak hebben. Thankyou

Review op Facebook

Eerder dit jaar voor rug/spier klachten behandeld door C-Roy. Echt fantastisch. Nu last gehad van m'n nek en na 2 behandelingen en oefeningen voor thuis al n stuk beter. Ontzettend bedankt C-Roy. Ook al eens eerder met succes behandeld door Jan Willem. Ik beveel Metodiq van harte aan. Fysiotherapeuten met resultaat.

Review op Facebook

Kortom: geweldige service.

Review op Facebook