Over Metodiq

Gevestigd in Rotterdam, Barendrecht, Naaldwijk en Wateringse Veld

Praktijk voor fysiotherapie

Metodiq is dé fysiotherapiepraktijk in het Scheepvaartkwartier van Rotterdam. Met vestigingen in Barendrecht, Naaldwijk en Den Haag staat ons enthousiaste team voor u klaar om u te begeleiden bij het herstel van uw klachten aan het bewegingsapparaat.

Metodiq Rotterdam

Maasstraat 10a
3016 DC Rotterdam
routebeschrijving

Metodiq Barendrecht

Brugge 10
2993 LB Barendrecht
routebeschrijving

Metodiq
Naaldwijk

Willem van Hooffstraat 91
2671 JC Naaldwijk
routebeschrijving

Metodiq Wateringse Veld

San Franciscosingel 1
2548HS Den Haag
routebeschrijving

Onze fysiotherapeuten

Barbara van Leeuwen

Fysiotherapeut

In 2005 ben ik begonnen als fysiotherapeut. Fysiotherapie is een mooi vak waarbij ik het erg fijn vind om met verschillende mensen te werken en hun klachten te helpen verhelpen en/of te voorkomen. De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met het begeleiden van intensievere herstel trajecten waarbij ik het leuk vind om mensen van a tot z weer te ondersteunen bij het (her-)vinden van hun plezier in bewegen.
Binnen de praktijk werk ik veel met dry needling, voor mij is dit een effectieve manier om spierklachten te behandelen.
De laatste jaren is ook zichtbaar geworden dat deze techniek als zeer positief wordt ervaren door de mensen.
Het plezier uit mijn werk haal ik onder andere uit het zien van verschillende mensen en hun verhaal. We maken in de praktijk een hoop lol.
Naast fysiotherapeut ben ik moeder van 2 prachtige mooie dochters en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om paard te rijden en ben ik graag op de manege.

Aanwezig op: Maandag (Barendrecht), Dinsdag (Wateringse Veld), Woensdag (Rotterdam), Donderdag (Barendrecht), Vrijdag (Rotterdam)
barbara@metodiq.nl

Jacqueline van den Brink

Fysiotherapeut

Ik ben sinds 1992 als fysiotherapeut werkzaam. Na mijn eerste werkervaring in Zwitserland, werd ik zelfstandig fysiotherapeut in Nieuwegein en ik ben uiteindelijk in 1996 beland in het prachtige Scheepvaartkwartier. Het mooie van dit werk is, dat je nooit bent uitgeleerd. Ik kom nog iedere dag nieuwe uitdagingen tegen, fysieke klachten die nét weer anders zijn dan wat je al kent, en personen die altijd een eigen bijzonder verhaal hebben. Door de diverse bijscholingen zoals bijvoorbeeld dry needling en Mulligan blijft het scala aan tools groeien. Tools om mensen te kunnen behandelen, een radertje te zijn in de oplossing van de problemen en klachten waarmee ze komen. Mijn passies turnen en dansen blijven steeds weer van pas komen in het behandelen van klachten.

Aanwezig op: Maandag (Rotterdam), Dinsdag (Naaldwijk), Woensdag (Rotterdam), Donderdag (Wateringse Veld) Vrijdag (Rotterdam)
jacqueline@metodiq.nl

Jan Willem van der Windt

Fysiotherapeut

Ik ben fysiotherapeut sinds 2005. Na een aantal jaren werkervaring in Rotterdam-IJsselmonde en Oud Beijerland vond ik het tijd worden om samen met mijn collega's een eigen praktijk op te zetten, om zo te kunnen werken met onze visie en mogelijkheden. Dat geeft een bepaald gevoel van vrijheid en ben je naast zelfstandig fysiotherapeut ook ondernemer.
Ik vind het mooi om te zien dat mensen die al lang met klachten lopen, door mijn handelingen en advies weer klachtenvrij kunnen functioneren.
In de loop van tijd heb ik me naast de reguliere nek en rugklachten, veel gericht op klachten gerelateerd aan hardlopen. Zo help ik van beginnende lopers tot gevorderde marathonlopers en trailrunners. Met name de behandeling met dry needling verricht soms wonderen.
Geweldig als ik kan helpen hun doel te bereiken!

Aanwezig op: Maandag (Rotterdam), Woensdag (Rotterdam), Donderdag (Rotterdam), Vrijdag (Rotterdam), Zaterdag (Rotterdam)
janwillem@metodiq.nl

C-Roy Nimako

Fysiotherapeut

Sinds 2013 werk ik bij Metodiq als fysiotherapeut en de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt met verschillende soorten aandoeningen en klachten. Het zoeken van nieuwe methoden om mensen te kunnen ondersteunen bij het herstel, zie ik als een hobby. Het zoeken naar de oplossing voor het probleem achter de klachten blijft een uitdaging die altijd aandacht verdient en een persoonlijke aanpak. Deze zoektocht die je samen met mensen doorgaat is een van de mooiste dingen aan het vak fysiotherapie.
Een belangrijk onderdeel binnen de praktijk vind ik de preventie van klachten. Weten hoe mensen kunnen voorkomen dat klachten weer terugkomen of opnieuw ontstaan is iets dat een belangrijk onderdeel is van het behandelplan.
Naast het behandelen van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat in de praktijk heb ik er ook veel plezier in sporters en dansers te begeleiden in het terugkeren na klachten waarbij een (sport-)specifieke aanpak nodig is.

Aanwezig op: Maandag (Barendrecht), Woensdag (Rotterdam), Donderdag (Barendrecht), Vrijdag (Rotterdam)
c-roy@metodiq.nl

Vincent Veth

Fysiotherapeut

Na de afronding van de middelbare school wilde ik graag iets doen waarbij ik in contact kon komen met andere mensen en iets positiefs kon bijdragen. Ik besloot de opleiding Fysiotherapie te gaan doen.
Door mijn affiniteit met sport, het sociale aspect van het vak en de mogelijkheid om jezelf en anderen te helpen sprak mij deze opleiding erg aan. In 2018 heb ik de opleiding in Breda afgerond, waar ik momenteel nog steeds woon. Ik heb mijn eindstage bij Metodiq gevolgd en ben hier na mijn opleiding met plezier komen werken.
Je kunt bij mij terecht voor alle algemene klachten van het bewegingsapparaat en bij het opbouwen van de sportieve activiteiten na blessures/klachten. Ik beleef ook erg veel plezier aan het geven van de groepslessen.

Aanwezig op: Maandag (Barendrecht), Dinsdag (Rotterdam), Woensdag (Barendrecht), Donderdag (Rotterdam), Zaterdag (Rotterdam)
vincent@metodiq.nl
Amber

Amber Reijns

Fysiotherapeut

Sport en beweging speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik begeef mij graag in de buitenlucht, ben veel op de golfbaan te vinden en haal veel plezier uit krachttraining. Sinds 2010 ben ik werkzaam als gekwalificeerd personal trainer. Ik ben gespecialiseerd in de golfsport, waarbij de fysieke training en klachten aan het bewegingsapparaat van de golfer de aandacht hebben. In mei 2019 heb ik mijn opleiding tot Fysiotherapeut aan Hogeschool Rotterdam afgerond, Vanaf juni 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Metodiq.
De interesse in gezondheid en beweging heeft mij geïnspireerd om een carrière in de fysiotherapie te volgen. Het menselijk lichaam is voor mij altijd interessant geweest. Over hoe het beweegt, hoe het herstelt, en hoe ons gedrag en onze emoties deze processen kunnen beïnvloeden.
Met mijn rust neem ik graag de tijd om dingen zorgvuldig en begrijpelijk uit te leggen. In samenwerking met mijn cliënten stel ik een behandeltraject op om samen de uitdagingen aan te gaan.

Aanwezig op: Maandag (Rotterdam), Dinsdag (Barendrecht), Donderdag (Rotterdam), Vrijdag (Barendrecht)
amber@metodiq.nl
Wilbur Valk

Wilbur Valk

Fysiotherapeut

26 jaar, geboren in Kampen, getogen in Gouda en woonachtig in Rotterdam. Vanaf 1 mei 2020 ben ik in dienst getreden bij Metodiq en versterk ik het team in Rotterdam en Naaldwijk. In de zomer van 2019 heb ik mijn diploma behaald aan de hogeschool Rotterdam, en sindsdien ben ik werkzaam geweest in de beroepspraktijk waar ik voornamelijk ervaring heb opgedaan met chronische rugklachten.
Mijn enthousiasme voor het vak fysiotherapie is ontstaan nadat ik zelf in een intensief revalidatietraject verstrikt raakte na een auto-ongeluk. Tijdens deze periode van revalidatie ben ik meer geïnteresseerd geraakt in het functioneren en de veerkrachtigheid van het menselijk lichaam. Het is voor mij een passie om een gezondheidsprobleem te ontrafelen en hierbij samen met de cliënt een zo efficiënt mogelijk behandeltraject toe te passen.
Door mijn omgeving word ik beschreven als een gemotiveerde, enthousiaste en positieve jongeman met een Rotterdamse mentaliteit. Ik ben altijd in voor een lolletje, maar als het moet kan ik ook erg serieus zijn;).
Naast fysiotherapeut ben ik sportverzorger bij de voetbalclub CVC Reeuwijk en ben ik vaak te vinden op de sportvelden of in de sportschool.

Aanwezig op: Maandag (Naaldwijk), Dinsdag (Rotterdam), Vrijdag (Rotterdam) Zaterdag (Naaldwijk).
wilbur@metodiq.nl

Onze praktijk

Fantastisch! Mijn klachten/blessures worden keer op keer weer verholpen.

Review op Facebook

Na de tweede behandeling al ben ik verlost van mijn klacht. Super leuke vriendelijke mensen die verstand van hun zaak hebben. Thankyou

Review op Facebook

Eerder dit jaar voor rug/spier klachten behandeld door C-Roy. Echt fantastisch. Nu last gehad van m'n nek en na 2 behandelingen en oefeningen voor thuis al n stuk beter. Ontzettend bedankt C-Roy. Ook al eens eerder met succes behandeld door Jan Willem. Ik beveel Metodiq van harte aan. Fysiotherapeuten met resultaat.

Review op Facebook

Kortom: geweldige service.

Review op Facebook

Huisregels

U behoort op tijd te zijn voor uw behandelingen.
Mocht u verhinderd zijn dan dient u dit 24 uur van te voren te melden, anders zijn wij genoodzaakt deze behandeling in rekening te brengen.
Legitimatie en verzekeringsbewijs zijn verplicht.
Denk aan uw en onze hygiëne.
In de oefenzaal is het niet toegestaan uw buitenschoenen aan te houden.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Klachtenregeling: wij nemen deel aan de klachtenregeling van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Indien u klachten heeft vinden wij het prettig dat u deze eerst bij ons kenbaar maakt zodat wij hier een oplossing voor kunnen vinden.