Vincent Veth

Bij sportfysiotherapie staan preventie, voorlichting en advies centraal. Er vindt begeleiding en advies plaats bij ieder die aan het sporten is. Voor sporters op hoog niveau maar ook ouderen bij wie sporten een onderdeel is van de therapie.
Er zal gekeken worden naar wat er per sport, specifiek nodig is. Zodat niet alleen het herstel optimaal zal verlopen, maar ook de prestaties hiermee kunnen verbeteren op de lange termijn.

Met Vincent Veth hebben wij een sport fysiotherapeut (in opleiding) in huis die zijn passie erin vindt om (top-)sporters van alle soorten te begeleiden. Hiernaast hebben wij binnen ons team meerdere mensen die zelf sporten hebben beoefend en gecoacht hebben waardoor er ook heel goed kan worden gekeken welke therapeut past bij jouw sport.

Personal trainers

Na het herstel van de blessure kan het fijn zijn om in de periode erna nog even onder begeleiding te trainen om de prestaties te optimaliseren. Wij hebben samenwerkingen met verschillende personal trainers die deze volgende stap kunnen begeleiden. Door een duidelijke overdracht kan er voor gezorgd worden dat deze trainingen naadloos aansluiten op de kracht en verbeterpunten die gezien zijn bij ons in de praktijk.