Skip to main content

Onze medewerkers

Fysiotherapeuten

Barbara van Leeuwen

Barbara van Leeuwen

In 2005 ben ik begonnen als fysiotherapeut. Fysiotherapie is een mooi vak waarbij ik het erg fijn vind om met verschillende mensen te werken en hun klachten te helpen verhelpen en/of te voorkomen.

In 2005 ben ik begonnen als fysiotherapeut. Fysiotherapie is een mooi vak waarbij ik het erg fijn vind om met verschillende mensen te werken en hun klachten te helpen verhelpen en/of te voorkomen. De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met het begeleiden van intensievere herstel trajecten waarbij ik het leuk vind om mensen van a tot z weer te ondersteunen bij het (her-)vinden van hun plezier in bewegen.
Binnen de praktijk werk ik veel met dry Needling, voor mij is dit een effectieve manier om spierklachten te behandelen.
De laatste jaren is ook zichtbaar geworden dat deze techniek als zeer positief wordt ervaren door de mensen.
Het plezier uit mijn werk haal ik onder andere uit het zien van verschillende mensen en hun verhaal. We maken in de praktijk een hoop lol.
Naast fysiotherapeut ben ik moeder van 2 prachtige mooie dochters en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om paard te rijden en ben ik graag op de manege.
Jacqueline van den Brink

Jacqueline van den Brink

Ik ben sinds 1992 als fysiotherapeut werkzaam. Na mijn eerste werkervaring in Zwitserland, werd ik zelfstandig fysiotherapeut in Nieuwegein en ik ben uiteindelijk in 1996 beland in het prachtige Scheepvaartkwartier.

Ik ben sinds 1992 als fysiotherapeut werkzaam. Na mijn eerste werkervaring in Zwitserland, werd ik zelfstandig fysiotherapeut in Nieuwegein en ik ben uiteindelijk in 1996 beland in het prachtige Scheepvaartkwartier. Het mooie van dit werk is, dat je nooit bent uitgeleerd. Ik kom nog iedere dag nieuwe uitdagingen tegen, fysieke klachten die nét weer anders zijn dan wat je al kent, en personen die altijd een eigen bijzonder verhaal hebben. Door de diverse bijscholingen zoals bijvoorbeeld Dry Needling en Mulligan blijft het scala aan tools groeien. Tools om mensen te kunnen behandelen, een radertje te zijn in de oplossing van de problemen en klachten waarmee ze komen. Mijn passies turnen en dansen blijven steeds weer van pas komen in het behandelen van klachten.
Jan Willem van der Windt

Jan Willem van der Windt

Ik ben fysiotherapeut sinds 2005. Na een aantal jaren werkervaring in Rotterdam-IJsselmonde en Oud Beijerland vond ik het tijd worden om samen met mijn collega's een eigen praktijk op te zetten, om zo te kunnen werken met onze visie en mogelijkheden.

Ik ben fysiotherapeut sinds 2005. Na een aantal jaren werkervaring in Rotterdam-IJsselmonde en Oud Beijerland vond ik het tijd worden om samen met mijn collega's een eigen praktijk op te zetten, om zo te kunnen werken met onze visie en mogelijkheden. Dat geeft een bepaald gevoel van vrijheid en ben je naast zelfstandig fysiotherapeut ook ondernemer.
Ik vind het mooi om te zien dat mensen die al lang met klachten lopen, door mijn handelingen en advies weer klachtenvrij kunnen functioneren.
In de loop van tijd heb ik me naast de reguliere nek en rugklachten, veel gericht op klachten gerelateerd aan hardlopen. Zo help ik van beginnende lopers tot gevorderde marathonlopers en trailrunners. Met name de behandeling met dry needling verricht soms wonderen.
Geweldig als ik kan helpen hun doel te bereiken!
C-Roy Nimako

C-Roy Nimako

Sinds 2013 werk ik bij Metodiq als fysiotherapeut en de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt met verschillende soorten aandoeningen en klachten.

Sinds 2013 werk ik bij Metodiq als fysiotherapeut en de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt met verschillende soorten aandoeningen en klachten. Het zoeken van nieuwe methoden om mensen te kunnen ondersteunen bij het herstel, zie ik als een hobby. Het zoeken naar de oplossing voor het probleem achter de klachten blijft een uitdaging die altijd aandacht verdient en een persoonlijke aanpak. Deze zoektocht die je samen met mensen doorgaat is een van de mooiste dingen aan het vak fysiotherapie.
Een belangrijk onderdeel binnen de praktijk vind ik de preventie van klachten. Weten hoe mensen kunnen voorkomen dat klachten weer terugkomen of opnieuw ontstaan is iets dat een belangrijk onderdeel is van het behandelplan.
Naast het behandelen van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat in de praktijk heb ik er ook veel plezier in sporters en dansers te begeleiden in het terugkeren na klachten waarbij een (sport-)specifieke aanpak nodig is.
Vincent Veth

Vincent Veth

Na de afronding van de middelbare school wilde ik graag iets doen waarbij ik in contact kon komen met andere mensen en iets positiefs kon bijdragen. Ik besloot de opleiding Fysiotherapie te gaan doen.

Na de afronding van de middelbare school wilde ik graag iets doen waarbij ik in contact kon komen met andere mensen en iets positiefs kon bijdragen. Ik besloot de opleiding Fysiotherapie te gaan doen.
Door mijn affiniteit met sport, het sociale aspect van het vak en de mogelijkheid om jezelf en anderen te helpen sprak mij deze opleiding erg aan. In 2018 heb ik de opleiding in Breda afgerond, waar ik momenteel nog steeds woon. Ik heb mijn eindstage bij Metodiq gevolgd en ben hier na mijn opleiding met plezier komen werken.
Je kunt bij mij terecht voor alle algemene klachten van het bewegingsapparaat en bij het opbouwen van de sportieve activiteiten na blessures/klachten. Ik beleef ook erg veel plezier aan het geven van de groepslessen.
Wilbur Valk

Wilbur Valk

Vanaf 1 mei 2020 ben ik in dienst getreden bij Metodiq en versterk ik het team in Rotterdam en Naaldwijk. In de zomer van 2019 heb ik mijn diploma behaald aan de hogeschool Rotterdam, en sindsdien ben ik werkzaam geweest in de beroepspraktijk waar ik voornamelijk ervaring heb opgedaan met chronische rugklachten.

26 jaar, geboren in Kampen, getogen in Gouda en woonachtig in Rotterdam. Vanaf 1 mei 2020 ben ik in dienst getreden bij Metodiq en versterk ik het team in Rotterdam en Naaldwijk. In de zomer van 2019 heb ik mijn diploma behaald aan de hogeschool Rotterdam, en sindsdien ben ik werkzaam geweest in de beroepspraktijk waar ik voornamelijk ervaring heb opgedaan met chronische rugklachten.
Mijn enthousiasme voor het vak fysiotherapie is ontstaan nadat ik zelf in een intensief revalidatietraject verstrikt raakte na een auto-ongeluk. Tijdens deze periode van revalidatie ben ik meer geïnteresseerd geraakt in het functioneren en de veerkrachtigheid van het menselijk lichaam. Het is voor mij een passie om een gezondheidsprobleem te ontrafelen en hierbij samen met de cliënt een zo efficiënt mogelijk behandeltraject toe te passen.
Door mijn omgeving word ik beschreven als een gemotiveerde, enthousiaste en positieve jongeman met een Rotterdamse mentaliteit. Ik ben altijd in voor een lolletje, maar als het moet kan ik ook erg serieus zijn;).
Naast fysiotherapeut ben ik sportverzorger bij de voetbalclub CVC Reeuwijk en ben ik vaak te vinden op de sportvelden of in de sportschool.
Nadia Feldner

Nadia Feldner

In 2016 ben in afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Hierna ben ik werkzaam geweest in Duitsland en in Valkenburg (Limburg). Sinds kort heb ik een grote stap gezet van het heuvelachtige Limburg naar de mooie grote stad Rotterdam en werk sinds September 2020 bij Metodiq in Barendrecht.

In 2016 ben in afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Hierna ben ik werkzaam geweest in Duitsland en in Valkenburg (Limburg). Sinds kort heb ik een grote stap gezet van het heuvelachtige Limburg naar de mooie grote stad Rotterdam en werk sinds September 2020 bij Metodiq in Barendrecht.
Als fysiotherapeut kom je altijd nieuwe uitdagingen tegen, verschillende mensen met hun eigen verhaal en ben je continue aan het streven naar het best haalbare resultaat per behandeling. Dit maakt het werk leuk, interessant en ben je nooit uitgeleerd. Sinds 2018 volg ik de masteropleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy.
Naast fysiotherapie speel ik graag volleybal en in de winter sta ik graag op mijn ski’s.
Lianda Gonesh

Lianda Gonesh

Sinds ik zelf de eerste blessures kreeg en dus in aanraking kwam met de fysiotherapeut kreeg ik interesse in het vak.
Dankzij de veelzijdige sporten en hobby’s die ik heb gedaan heb ik een ruime kijk gekregen over verschillende soorten klachten.

Sinds ik zelf de eerste blessures kreeg en dus in aanraking kwam met de fysiotherapeut kreeg ik interesse in het vak.
Dankzij de veelzijdige sporten en hobby’s die ik heb gedaan heb ik een ruime kijk gekregen over verschillende soorten klachten.
Mensen helpen en begeleiden met sporten en hun klacht geeft mij energie. Iedere patiënt die door mijn deur heen loopt is een nieuwe uitdaging, die ik met veel plezier en enthousiasme aan ga.
Afgelopen jaar ben ik veel bezig geweest met COVID-19 gerelateerde klachten en onderzoeken. Ook heb ik de minor driedimensionale gewrichtssturing van de wervelkolom afgerond. Fysiotherapie is letterlijk een bewegend beroep, dit blijkt weer uit de afgelopen onderzoeken over bijv. restklachten van COVID-19, en dit motiveert mij iedere dag weer opnieuw.
Op dit moment woon ik in Scheveningen en sta ik met veel plezier op het hockeyveld. Buiten werk om wandel ik graag met mijn hond en ben ik op én rond het strand te vinden.
Jimi Das

Jimi Das

Mizai Kobi

Mizai Kobi

Fantastisch! Mijn klachten/blessures worden keer op keer weer verholpen.

Review op Facebook

Na de tweede behandeling al ben ik verlost van mijn klacht. Super leuke vriendelijke mensen die verstand van hun zaak hebben. Thankyou

Review op Facebook

Eerder dit jaar voor rug/spier klachten behandeld door C-Roy. Echt fantastisch. Nu last gehad van m'n nek en na 2 behandelingen en oefeningen voor thuis al n stuk beter. Ontzettend bedankt C-Roy. Ook al eens eerder met succes behandeld door Jan Willem. Ik beveel Metodiq van harte aan. Fysiotherapeuten met resultaat.

Review op Facebook

Kortom: geweldige service.

Review op Facebook
Close Menu
Metodiq
Metodiq Rotterdam
Vasteland 22
3011BL Rotterdam
010-4113004
Metodiq Barendrecht
Brugge 10
2993 LB Barendrecht
010-4113004
Metodiq Naaldwijk
Willem van Hooffstraat 91
2671JC Naaldwijk
0174-352051
Metodiq Wateringse Veld
San Franciscosingel 1 2548 HS Den Haag
0174-352051