Onze medewerkers

Barbara van Leeuwen

Fysiotherapeut

In 2005 ben ik begonnen als fysiotherapeut. Fysiotherapie is een mooi vak waarbij ik het erg fijn vind om met verschillende mensen te werken en hun klachten te helpen verhelpen en/of te voorkomen. De laatste jaren heb ik mij veel bezig gehouden met het begeleiden van intensievere herstel trajecten waarbij ik het leuk vind om mensen van a tot z weer te ondersteunen bij het (her-)vinden van hun plezier in bewegen.
Binnen de praktijk werk ik veel met dry needling, voor mij is dit een effectieve manier om spierklachten te behandelen.
De laatste jaren is ook zichtbaar geworden dat deze techniek als zeer positief wordt ervaren door de mensen.
Het plezier uit mijn werk haal ik onder andere uit het zien van verschillende mensen en hun verhaal. We maken in de praktijk een hoop lol.
Naast fysiotherapeut ben ik moeder van 2 prachtige mooie dochters en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om paard te rijden en ben ik graag op de manege.

Aanwezig op: Maandag (Rotterdam), Dinsdag (Rotterdam/Barendrecht), Vrijdag (Rotterdam/Barendrecht)
barbara@metodiq.nl

Jacqueline van den Brink

Fysiotherapeut

Ik ben sinds 1992 als fysiotherapeut werkzaam. Na mijn eerste werkervaring in Zwitserland, werd ik zelfstandig fysiotherapeut in Nieuwegein en ik ben uiteindelijk in 1996 beland in het prachtige Scheepvaartkwartier. Het mooie van dit werk is, dat je nooit bent uitgeleerd. Ik kom nog iedere dag nieuwe uitdagingen tegen, fysieke klachten die nét weer anders zijn dan wat je al kent, en personen die altijd een eigen bijzonder verhaal hebben. Door de diverse bijscholingen zoals bijvoorbeeld dry needling en Mulligan blijft het scala aan tools groeien. Tools om mensen te kunnen behandelen, een radertje te zijn in de oplossing van de problemen en klachten waarmee ze komen. Mijn passies turnen en dansen blijven steeds weer van pas komen in het behandelen van klachten.

Aanwezig op: Maandag (Rotterdam), Dinsdag (Naaldwijk), Woensdag (Rotterdam), Vrijdag (Rotterdam), Zaterdag (Naaldwijk)
jacqueline@metodiq.nl

Jan Willem van der Windt

Fysiotherapeut

Ik ben fysiotherapeut sinds 2005. Na een aantal jaren werkervaring in Rotterdam-IJsselmonde en Oud Beijerland vond ik het tijd worden om samen met mijn collega's een eigen praktijk op te zetten, om zo te kunnen werken met onze visie en mogelijkheden. Dat geeft een bepaald gevoel van vrijheid en ben je naast zelfstandig fysiotherapeut ook ondernemer.
Ik vind het mooi om te zien dat mensen die al lang met klachten lopen, door mijn handelingen en advies weer klachtenvrij kunnen functioneren.
In de loop van tijd heb ik me naast de reguliere nek en rugklachten, veel gericht op klachten gerelateerd aan hardlopen. Zo help ik van beginnende lopers tot gevorderde marathonlopers en trailrunners. Met name de behandeling met dry needling verricht soms wonderen.
Geweldig als ik kan helpen hun doel te bereiken!

Aanwezig op: Maandag (Rotterdam), Woensdag (Rotterdam), Donderdag (Rotterdam), Vrijdag (Rotterdam), Zaterdag (Rotterdam)
janwillem@metodiq.nl

C-Roy Nimako

Fysiotherapeut

Sinds 2013 werk ik bij Metodiq als fysiotherapeut en de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt met verschillende soorten aandoeningen en klachten. Het zoeken van nieuwe methoden om mensen te kunnen ondersteunen bij het herstel, zie ik als een hobby. Het zoeken naar de oplossing voor het probleem achter de klachten blijft een uitdaging die altijd aandacht verdient en een persoonlijke aanpak. Deze zoektocht die je samen met mensen doorgaat is een van de mooiste dingen aan het vak fysiotherapie.
Een belangrijk onderdeel binnen de praktijk vind ik de preventie van klachten. Weten hoe mensen kunnen voorkomen dat klachten weer terugkomen of opnieuw ontstaan is iets dat een belangrijk onderdeel is van het behandelplan.
Naast het behandelen van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat in de praktijk heb ik er ook veel plezier in sporters en dansers te begeleiden in het terugkeren na klachten waarbij een (sport-)specifieke aanpak nodig is.

Aanwezig op: Maandag (Barendrecht), Woensdag (Rotterdam), Donderdag (Barendrecht), Vrijdag (Rotterdam)
c-roy@metodiq.nl

Vincent Veth

Fysiotherapeut

Na de afronding van de middelbare school wilde ik graag iets doen waarbij ik in contact kon komen met andere mensen en iets positiefs kon bijdragen. Ik besloot de opleiding Fysiotherapie te gaan doen.
Door mijn affiniteit met sport, het sociale aspect van het vak en de mogelijkheid om jezelf en anderen te helpen sprak mij deze opleiding erg aan. In 2018 heb ik de opleiding in Breda afgerond, waar ik momenteel nog steeds woon. Ik heb mijn eindstage bij Metodiq gevolgd en ben hier na mijn opleiding met plezier komen werken.
Je kunt bij mij terecht voor alle algemene klachten van het bewegingsapparaat en bij het opbouwen van de sportieve activiteiten na blessures/klachten. Ik beleef ook erg veel plezier aan het geven van de groepslessen.

Aanwezig op: Dinsdag (Rotterdam), Woensdag (Barendrecht), Donderdag (Rotterdam), Zaterdag (Rotterdam)
vincent@metodiq.nl
Amber

Amber Reijns

Fysiotherapeut

Sport en beweging speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik begeef mij graag in de buitenlucht, ben veel op de golfbaan te vinden en haal veel plezier uit krachttraining. Sinds 2010 ben ik werkzaam als gekwalificeerd personal trainer. Ik ben gespecialiseerd in de golfsport, waarbij de fysieke training en klachten aan het bewegingsapparaat van de golfer de aandacht hebben. In mei 2019 heb ik mijn opleiding tot Fysiotherapeut aan Hogeschool Rotterdam afgerond, Vanaf juni 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Metodiq.

De interesse in gezondheid en beweging heeft mij geïnspireerd om een carrière in de fysiotherapie te volgen. Het menselijk lichaam is voor mij altijd interessant geweest. Over hoe het beweegt, hoe het herstelt, en hoe ons gedrag en onze emoties deze processen kunnen beïnvloeden.

Met mijn rust neem ik graag de tijd om dingen zorgvuldig en begrijpelijk uit te leggen. In samenwerking met mijn cliënten stel ik een behandeltraject op om samen de uitdagingen aan te gaan.

Aanwezig op: Maandag (Rotterdam), Dinsdag (Barendrecht), Donderdag (Rotterdam), Vrijdag (Barendrecht)
amber@metodiq.nl
Carla van Heijningen

Carla van Heijningen

Fysiotherapeut

Ik ben moeder van 3 kinderen en sinds 2005 ben ik fysiotherapeut. Na de eerste jaren in verschillende praktijken te hebben gewerkt ben ik in 2010 mijn eigen praktijk begonnen. Naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik ook lesgegeven in sportmassage en heb ik vitaliteittrainingen en gezondheidschecks gedaan bij verschillende bedrijven.

In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan met de opleidingen Dry Needling, lymfedrainage, bindweefselmassage en medical taping. Naast de nodige kennis en ervaring, vind ik aandacht voor de mens achter de klachten misschien wel het belangrijkste en kijk ik met een holistische visie naar uw klachten. Ik ervaar steeds meer hoe groot de samenhang is tussen het fysieke, emotionele, mentale niveau. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat onmiddellijk effect op het andere niveau en kunnen er bijvoorbeeld lichamelijke klachten optreden. Daarom vind ik het belangrijk om samen met jou tot de kern van de klacht te komen!

Aanwezig op: Maandag(Naaldwijk) en Donderdag(Naaldwijk)
carla@metodiq.nl