medewerkers


Barbara van Leeuwen
Ik heb de opleiding gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam en sinds 2006 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in het Scheepvaartkwartier van Rotterdam. Dit doe ik met heel veel plezier, het werken met mensen vind ik heel leuk. Helemaal wanneer ik kan helpen om de klachten aan het bewegingsapparaat op te lossen of juist te verminderen zodat de patiënten hun hobby’s en bezigheden weer kunnen uitoefenen in hun dagelijks leven.


Jan Willem van der Windt
Sinds 2006 ben ik als fysiotherapeut werkzaam geweest in meerdere fysiotherapiepraktijken, onder andere in Oud-Beijerland en Rotterdam-IJsselmonde. In 2009 heb ik de opleiding “adviseurarbeid & gezondheid” afgerond en geef sindsdien advies aan bedrijven. Het leuke hieraan is dat ik buiten de werkzaamheden op de praktijk, steeds vaker bij diverse bedrijven langs ga. Dit houdt het werk uitdagend en afwisselend.

 

 


Jacqueline van den Brink
Ik ben in 1992 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. In 1993 heb ik een jaar in Zwitserland gewerkt als fysiotherapeut. Ik heb daar vooral veel ervaring in knie-revalidatie opgedaan. Eenmaal terug in Nederland ben ik voor mezelf gaan werken als fysiotherapeut. Eerst in Amsterdam en Nieuwegein, om uiteindelijk in 1996 in het Scheepvaartkwartier te belanden. Naast alle normale klachten behandel ik veel whiplash-patiënten. Het is een grote uitdaging om mensen die zo’n klap hebben gehad, weer zo goed mogelijk op de been te krijgen, zodat ze hun leven weer kunnen oppakken.


C-Roy Nimako
Na een leuke stage bij Metodiq heb ik de optie gekregen hier na mijn afstuderen in 2013 te komen werken. Ik probeer mensen die klachten hebben aan hun bewegingsapparaat niet alleen te helpen hier vanaf te komen maar ook vind ik het belangrijk dat er wordt geconcentreerd op het voorkomen van het terugkeren van deze klachten. Mijn ervaring met basketbal op topsportniveau helpt mij bij het behandelen van sporters.
Ik heb ook veel plezier in het begeleiden van sporters op verschillende niveaus na een blessure zodat zij weer optimaal kunnen presteren.