sportmassage bij metodiq

Claudia Hollebrandse is een professionele masseuse en therapeute met ruim 20 jaar ervaring. Zij geeft sportmassages maar ook voet-reflex-zone therapie.

De sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters. Regelmatige verzorging van het spierstelsel is voor iedereen een weldaad! Massage stimuleert de doorbloeding, waardoor het afvoeren van afvalstoffen in de spieren wordt versneld. Tevens zorgt de massage voor een stukje lichamelijke ontspanning.

Voet-reflex-zone therapie kan gezien worden als een alternatieve geneeswijze indien er blokkades in de energielijnen worden gevonden. Het kan echter ook als een ontspannende voetmassage dienen of preventief werken voor eventuele klachten. In het geval dat er een diagnose nodig is, zullen er minimaal 3 behandelingen nodig zijn om de juiste diagnose te stellen en verdere behandeling te starten.

De behandelingen bij Claudia worden niet door de verzekering vergoed. Wilt u informatie of een afspraak dan kunt u Claudia bereiken onder nummer 06-13833003 (op werkdagen tussen 10.00 – 20.00) of u vraagt gewoon een van ons bij Metodiq.